Informace pro Vás


Koření jednodruhové, Strana 3

 
35
350135350

Stránka 3 z 4 - 66 položek celkem


Kód: 037

Bobule pimentovníku, zvané nové koření, má peprnou a mírně nasládlou chuť. V kuchyni se využívá k nakládání vepřového, hovězího nebo rybího masa. Hodí se do různých druhů marinád, omáček a polévek. Svou chutí dává vyniknout svařenému vínu nebo domácím likérům. V mletém stavu se přidává do sladkého pečiva, cukroví nebo pudinků. Objem: 83ml

Skladem

35 Kč

Kód: 038

Oregáno se používá nejčastěji do polévek a omáček (obecně se hodí všude tam, kde se dává majoránka). Oregáno je nepostradatelné k dochucení pizzy a špaget. V Mexiku je součástí chilli. Oregáno je vhodné k tučnějším jídlům, protože zvyšuje vyměšování žluči. Také usnadňuje vykašlávání. Objem: 83ml

Skladem

35 Kč

Kód: 043

Paprika maďarská patří mezi nejkvalitnější druhy, jaké se na trhu dají sehnat. Je výborná na tepelnou úpravu a zvláště na dobarvení pokrmů, protože za tepla dokáže uvolnit více barviva, než jiné druhy paprik. Samozřejmá je výrazná, sladká chuť a nádherně červená barva. Objem: 83 ml

Skladem

35 Kč
 

Kód: 041

Ostře pálivá odrůda španělských paprik. Sušené plody se přidávají do pokrmů celé nebo se melou. Použití je mnohostranné - do masitých slaných jídel, do omáček, sýrů, tvarohů, uzenin, v potravinářském průmyslu, ba i v lékařství. Pálivé druhy jsou nejvíce oblíbeny v tropech. Objem: 83 ml

Skladem

35 Kč

Kód: 042

Tato paprika má původ ve Španělsku a je považována za jednu z nejkvalitnějších odrůd červené papriky.  Paprika sladká španělská se řadí mezi nejlepší španělské druhy. Nejlépe se hodí do studené kuchyně, kde vynikne její jasná chuť a vůně s lehkým ovocným aroma. Objem: 83 ml

Skladem

35 Kč

Kód: 044

Sušená kouřem z dubového dřeva. Uzená paprika je výborná na kuřecí maso i ryby, na pizzu, ve Španělsku se přidává do směsí s rýží (paella) a za studena třeba na tvrdý sýr. Dobře se kombinuje s česnekem. Objem: 83 ml

Skladem

35 Kč
 

Kód: 039

Tato paprika má původ ve Španělsku a je považována za jednu z nejkvalitnějších odrůd červené papriky.  Paprika sladká španělská se řadí mezi nejlepší španělské druhy. Nejlépe se hodí do studené kuchyně, kde vynikne její jasná chuť a vůně s lehkým ovocným aroma. Objem: 83 ml

Skladem

35 Kč

Kód: 040

Sladké papriky drcené na kousky o velikosti 1-2 mm. Nejvíce se používá do pomazánek nebo dresingů, kde vynikne její pěkná struktura. Používají se často v kombinaci s červenými granulemi, protože vytvoří pěknou mozaiku. Objem: 83 ml

Skladem

35 Kč

Kód: 045

Pažitka je oblíbenou naťovou zeleninou. Obsahuje hodně vitamínů a minerálů, zvláště B2, C, vápník a draslík. (Ze 100 g pažitky získá naše tělo 10 mg vitamínu C.) Má cibulové aroma, které povzbuzuje chuť k jídlu a podporuje trávení. Používá se čerstvá, ale nedoporučuje se v sušeném stavu, protože ztrácí své aroma. Lepší je pažitku skladovat v zamražené podobě. Objem: 83ml

Skladem

35 Kč
 

Kód: 046
Skladem

35 Kč

Kód: 047

naběračka 83ml

Skladem

35 Kč

Kód: 048

naběračka 83ml

Skladem

35 Kč
 

Kód: 049

naběračka 83ml

Skladem

35 Kč

Kód: 050

naběračka 83ml

Skladem

35 Kč

Kód: 051

naběračka 83ml

Skladem

35 Kč
 

Kód: 052

naběračka 62ml

Skladem

35 Kč

Kód: 053

naběračka 83ml

Skladem

35 Kč

Kód: 054

naběračka 83ml

Skladem

35 Kč
 

Stránka 3 z 4 - 66 položek celkem

 

Přihlášení

Nemůžete vyplnit toto pole
 

Dotazník

Jak se Vám líbí náš e-shop?
Počet hlasů: 94